Goedkope aov verzekering

Als ondernemer bent u verantwoordelijk voor uw eigen inkomen. Helaas bestaat er voor ondernemers geen sociaal vangnet ten tijde van ziekte of een ongeval. Wanneer u als ondernemer niet kunt werken, heeft u simpelweg geen inkomen. Gelukkig kunt u als ondernemer inkomens continuïteit waarborgen met een kwalitatief goede aov verzekering.

Waarom een goedkope aov verzekering afsluiten?

De vraag of het verstandig is om een aov verzekering af te sluiten is afhankelijk van een aantal factoren zoals je gezinssituatie, risicobereidheid en je eigen financiële reserves.

Indien je bijvoorbeeld zelf vrij eenvoudig 3 tot 5 jaar arbeidsongeschiktheid zelf kunt opvangen, dan is eigenlijk het sluiten van een aov verzekering niet direct noodzakelijk. Maar bij arbeidsongeschiktheid van langere duur kun je uiteindelijk toch in de financiële problemen komen.

Om zeker te weten hoeveel je maandelijks kwijt bent voor een goedkope aov verzekering, is het verstandig om je te laten informeren door iemand die hier verstand van heeft. Bezoek daarom eens de website van Aov-zzp.nl voor online advies.