Breedtelicht led

Goede zichtbaarheid in het verkeer verhoogt de verkeersveiligheid. Zeker bij bredere aanhangers, trailers, vrachtwagens en (landbouw)voertuigen is goede verlichting onmisbaar. Breedteverlichting, ook wel markeringsverlichting genoemd, is in verschillende situaties bovendien wettelijk verplicht.

Dat is al het geval wanneer u met een aanhanger rijdt die breder is dan 1.60 meter. Led breedteverlichting is de ideale manier om de zichtbaarheid van uw voertuig of aanhanger te vergroten.

De voordelen van LED-verlichting

Breedtelicht led verlichting is populair en dat is niet voor niets. Led werklampen geven direct licht. Bovendien verbruiken led werklampen heel weinig energie, hierdoor worden ze minder warm en slijten ze minder snel. De levensduur is daarom veel langer dan die van conventionele verlichting.

In het uitgebreide assortiment van Ledhandel24 vindt u altijd de juiste led breedtelampen die passen bij uw situatie. We bieden een scala aan modellen en uitvoeringen met verschillende lenskleuren, behuizingskleuren en lichtkleuren.

Daarnaast hebben onze led breedtelampen een rubberen behuizing, waardoor deze goed bestendig zijn tegen schade. Wij bieden uitsluitend kwaliteitsproducten, die betrouwbaar zijn en met een lange levensduur. Zo besteld en snel geleverd. Kies óók voor kwaliteit led-breedteverlichting op uw voertuig!

Breed assortiment

U heeft de keuze uit led breedteverlichting met een kabel of met een 0,75mm² of 1,5mm² connector. Onze led breedtelampen zijn uitgevoerd in multivoltage 12/24 of 12/36 volt.

Al onze producten zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, wat zowel geldt voor de (waterdichte) behuizing als de de lampen en gebruikte chips. Onze lampen veroorzaken bijvoorbeeld geen storingen op radio’s.