Cloud-gebaseerde diensten

Ooit van Felloo.nl gehoord? Cloud-gebaseerde diensten zijn ideaal voor bedrijven die een groeiende of fluctuerende bandbreedte nodig hebben. Naarmate je behoefte groeit is het gemakkelijk je cloud capaciteit op te schalen, op basis van externe servers van de cloud-leverancier.

Evenzo, als je nodig hebt om weer wat terug te schakelen is ook in die flexibiliteit voorzien. Dit niveau van flexibiliteit kan bedrijven een groot concurrentievoordeel geven. Het is niet verwonderlijk dat CIO’s en IT-directeuren ‘operationele flexibiliteit’ zien als de belangrijkste reden voor cloud-adoptie.

Is het uitbesteding van niet-kerntaken onderdeel van uw bedrijfsstrategie? De cloud is het hoogste niveau van IT ‘ontzorgen’: heldere functionaliteit tegen een vaste prijs per maand. Hierbij zien we vaak dat eerst de meer generieke applicaties zoals e-mail naar de cloud worden gemigreerd.

De schoonheid van cloud computing is dat de servers off-premise zijn, uit het zicht en uit je zorgen. Leveranciers zorgen voor ze en implementeren regelmatige software-updates – inclusief beveiligingsupdates – zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het verspillen van tijd of het operationeel houden van het systeem zelf. Zodat je je kunt concentreren op de dingen die er toe doen, zoals de groei van je bedrijf.

Wat kan Felloo voor mij betekenen?

Felloo is jouw externe “ICT-collega”, je vraagbaak die altijd voor je klaar staat.  Onze medewerkers denken dagelijks na over hoe we jou of jouw bedrijf nóg beter kunnen laten functioneren.

Wij maken van complexe vraagstukken begrijpelijke bedrijfsoplossingen. Felloo is wars van ingewikkelde ICT-taal, we zijn benaderbaar, duidelijk en altijd bereikbaar!